e2, tutkimustietoa

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalivideo

Poliittinen uskontunnustus

Usein sanotaan, että asiat riitelevät, eivät ihmiset. Suomessa tämä pitää paremmin paikkansa kuin monissa muissa maissa, sillä esimerkiksi kansanedustajamme eivät käy fyysisesti toistensa kimppuun parlamentissa. Amerikkalaistyylinen lokakampanjointi taas ei istu suomalaiseen mielenmaisemaan, vaan kääntyy itseään vastaan. Neljä vuotta sitten keskustan vaalislogan oli lyhyesti ja ytimekkäästi ”Asiaa”, ja asiaa suomalaiset poliitikot puhuvat jopa kyllästymiseen asti.

Jämäkimmät vaalivideot!

Yleisradion tuottama Vaaligalleria avautui juuri ja nyt etsitään näiden vaalien voittajavideota! Viime keväänä julkaistussa Meppigalleriassa oli selkeitä suosikkeja jotka jäivät elämään myös näihin vaaleihin.

Ylen vaaligallerian vaalivideo, Susanna Koivula

Alla olevasta linkistä pääset vaalivideooni, Ylen vaaligalleriaan. 


http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria?emer%5Bpn%5D=s...

Ei muuta, kuin vaalivideo pyörimään!

SDP:n vaalivideo

Ylen politiikan toimittaja Timo Seppänen on arvioinut ansiokkaasti SDP:n vaalivideota. Siihen on kerätty lista sosiaalisista uudistuksista menneisyydestä.  Hänen mukaansa SDP hakee historiasta vaali-intoa kannattajilleen. Videossa käydään läpi sosiaalisia uudistuksia Suomessa viimeisen sadan vuoden aikana ja sosialidemokraatit omivat ne kaikki itselleen aikaansaannoksinaan samalla unohtaen sen, että monipuoluemaassa ei mikään puolue pysty ilman muita puolueita asioita yksin pååtöksiä tekemään. Näin on ollut Suomen itsenäisen historian aikana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä